Salen

Salen er Kulturstationens største lokale. Der er plads til 300 tilskuere på stole og 200 deltagere ved borde. Bemærk: Der er i øjeblikket begrænsninger grundet corona - der kan frem til 1. september max være op til 140 deltagere i "biografopstilling". 

Salen rummer også teaterscene, sidescene og sminke-rum samt garderobe og stort restaurations-køkken med service til 200. Flygel, lydanlæg og lysanlæg kan lejes efter aftale. Bordene måler 180 x 80 cm.

Salen er særdeles velegnet til teaterforestillinger, revy, koncerter, foredrag, møder, foreningsliv, udstillinger og private fester.

Pris for møder, kurser o.l. uden brug af restaurations-køkkenet (dog kan kaffemaskinen benyttes): kr. 250 + kr. 50/time. 

Pris for private fester: kr. 3.000. Der betales depositum på kr. 2.000. Det betales tilbage ved tilfredsstillende aflevering. Når du indgår lejemålet, oplyser du bankkonto til tilbagebetaling. Lejemålet er på 20 timer. Pris for yderligere timer er kr. 150/time.

Fredag og lørdag udlejes Salen normalt kun til festtakst. Ønsker du at bruge Salen i dette tidsrum til møder m.v., så skriv til os på mail - kulturstationen9520@gmail.com.